donderdag 15 juli 2004

Veel keuze

Wie geen datingsites kent, heeft waarschijnlijk al een lief. Zij die single zijn zullen het wellicht al overwogen hebben om zich op zo’n website in te schrijven.
Je zou haast denken dat je als zoekende keuze zat hebt, VT4, Rendez-vous, Tiscali… Overal zie je van die leuke banners. Niets is minder waar. Ik vermeld deze 3 sites doelbewust, want al gauw blijkt dat Rendez-vous een grote vinger in de pap te brokken heeft. Wie zich bij een van deze drie aanbieders inschrijft, kan zich plots inloggen op de twee andere sites. Meer keuze, zou je denken, maar ook dat klopt niet, want de drie sites dissen hun kandidaten uit dezelfde databank op.
Vanuit Rendez-vous’ standpunt is het bijzonder goed bekeken. Wie Rendez-vous niet kent, maar wel VT4 en toevallig ook nog de behoefte heeft om te daten, komt in aanraking met Rendez-vous.

Het doet me allemaal wat denken aan de Leokoeken. Ik verdenk hen er immers van om ook de Olé en de Kittekatkoeken (Kitkat) te produceren en te verkopen. Of beter, Henkel. Welk waspoeder je ook koopt, negen op de tien werd het door hen gefabriceerd. Maar kom, geen gezeur, zolang het product (zowel Leo, Olé, Kitkat als Rendez-vous) goede kwaliteit afleveren, ben ik al lang tevreden.