zondag 20 juni 2004

Zandkorrel

Je hebt er even op moeten wachten, maar hier volgt het onvervalste verslag inclusief foto’s op Hannibal’s Photogalery.

Woensdag : Departure day

Bart opgepikt in Lokeren. Doorgereden via de E17 richting Gent en daar ienemienemutte gespeeld. Ik kon kiezen uit Oostende en Brussel. Oostende leek me de meest logische oplossing om aan de zee te geraken. Guess what, ik had nog gelijk ook.

Aankomst: het eerste terras verkend en naar een frietkot gezocht. Ondertussen Kris gebeld. Middagmaal: frieten, uiteraard. Helaas moeten ze in Nieuwpoort toch eens leren hoe ze deze goudkleurige reepjes moeten bakken. Ze waren te vet en lagen zwaar op de maag. ’s Avonds startten we (Kris, Bart, Xavier en ik) onze eerste trivial pursuite. Bart was de onklopbare winnaar. Tijd om Monopoly te spelen (tijdstip: 24u00.) Forfait om 2u00 door Xavier. Om 5u had ik de veldslag gewonnen. Tijd om te gaan pitten.

Donderdag: Vrouwenjacht

Mijn vrienden namen het me kwalijk dat ik edele konten getrokken had. Ze noemden me zelfs een freak. Eigenlijk zijn ze gewoon blind, want ik trok de dame voor haar schitterende hoedje van papier (zie Foto Galery).

’s Avonds bij Xavier op bezoek.

Programma: trivial pursuite en een filmquiz. Xavier was hier de grote kampioen. Op de achtergrond : de match Kroatië-Frankrijk

Tijd voor Monopoly.

Die avond heb ik mijn eerste zware nederlaag meegemaakt. Ik verlies zelden Monopoly, maar Monopoly-Simpsons Edition heeft me de das omgedaan. Winner of the night: Tom (een kameraad die toen op bezoek was bij Xavier). Tijdstip van slapen: 5u00.

Vrijdag: Return

Trivial Pursuite, revenge, maar helaas, Kris had deze keer gewonnen. Bart en Kris waren wel zo vriendelijk om me nog een uur na de aankomst van Bart’s pion me nog vragen te stellen zodat ik ook het spel kon uitspelen.

Bij deze ben je up to date. Over de 3 kg gehakt voor onze spagettisaus voor 3 man, het zwevend bierflesje en het ronkend zwijntje zullen we wijselijk zwijgen ;-)

Maar wees gerust: met het boodschappenlijstje dat ik schreef in mijn vorige column, kom je beslist voor 3 dagen zee toe.

Note: De foto's van de zee zullen in de loop van de week van tekst voorzien worden. Ook de slechte foto's zullen verwijderd of vervangen worden. De vrouwenfoto's zijn nog in bewerking. (en nee, tzijn geen pornografische foto's)