vrijdag 15 oktober 2004

Waarom vrouwen en mannen met twee toekomen.

Small

Vrouwen hebben twee mannen in hun leven: een voor de seks en een om te praten.
Ook mannen komen toe met twee wezens van het andere geslacht : een voor de seks en een voor het huishouden.

Large

Vrouwen hebben twee mannen in hun leven:

Een voor de seks: zolang ie maar groot, knap en sterk is, maakt het niet uit wie.

Een voor te praten: meestal behoor ik bij vrouwen tot deze categorie. Het is wel fun, want meestal krijg ik meer aandacht dan de sekspartner. Die is dan razend jaloers op me. Omgekeerd ook wel, hoor, want hij mag er aankomen en ik niet.

Mannen hebben twee vrouwen in hun leven:

Een voor de seks: zolang ze maar borsten, maar geen snor en baard heeft.

Een voor het huishouden: deze wijdt zich zo hard aan deze taak toe dat ze ofwel te moe is, ofwel hoofdpijn heeft, ofwel zo hard zaagde tegen haar man dat die hoofdpijn heeft. Kortweg: geen seks.

De vrouw heeft een heel gamma aan vriendinnen die haar bijstaan met verraderlijk advies. Ze komen vaak bijeen, zogezegd voor een Tupperware-demonstratie. In werkelijkheid worden hier gedachten en technieken uitgewisseld. Een van de gevaarlijkste technieken zijn: het gebruik van een bankkaart en het domesticeren van de man

Mannen vallen onder twee categorieën te verdelen: een klusjesman en een boekhouder. De ene kan niet zonder de ander. De boekhouder zal het zwarte werk van de klusjesman witwassen en de klusjesman knapt in ruil huis en tuin van de boekhouder pico bello op.

Bijgevolg hebben ze elk een vriend: elkaar. Zij bedenken geen theorieën voor vrouwen te temmen of hoe ze aan een bankkaart geraken. Het laatste hebben ze immers al. Er is ook geen nood aan snode plannen, want indien de vrouw hen tegensteekt, hebben ze verschillende alternatieven.

Voor de seks: zelfbediening mbv playboy, video, sekspop, …

Voor het huishouden:

Eten => Mc Donalds
Was => Wasserette
Poetsen => ze zien het vuil niet liggen en hebben er dus geen last van
Strijken => Mama
Critici durven beweren dat mama’s vrouwen zijn, maar daar ben ik zo zeker niet van. Moeders, groot- en schoonmoeders zijn een ras apart en ik heb nog geen enkele man horen zeggen dat zijn mama een ferme stoot is…