maandag 28 februari 2005

gossips

In Duitsland is het proces tegen Hans B. van start gegaan. De man overtrad de nieuwe antinazi wet dat sinds 1 februari 2005 van kracht is. Die wetgeving verbiedt niet alleen het dragen van hakenkruisen, maar ook andere uiterlijke kenmerken die aan de nazi’s doen denken. Hans B. liet zich een snor groeien die verdacht op die van Hitler’s leek.

Niet alleen Duitsland heeft een snorrechtszaak; ook in Gent kennen ze een snorgeschil. Bert Kruismans en Kruismans BVBA hebben een schadeclaim van 2 500 euro + een scheerbeurt voor betrokkene ingediend wegens inbreuk op het Kruismans-patent. Dat octrooi verleent aan de heer Bert Kruismans het exclusieve recht om een snor zoals de zijne te dragen. Pittig detail: de dagvaardiging is voor een vrouw.

In Brussel heeft president Bush deze week een scheet gelaten. Het was een scheet in een fles. Deze nieuwe recordpoging leverde hem alweer de hoofdpagina in diverse kranten op.

Op de Eureka-beurs in Brussel werd een erectielichtschakelaar voorgesteld. Een erectie treedt op op het moment dat de slaper zou moeten ontwaken. Als de schakelaar op lulhoogte aan de zijkant van het bed gemonteerd is, zou in theorie de schakelaar door de stijf geworden penis aangeraakt kunnen worden waardoor het licht zou aanfloepen. De uitvinder is er rotsvast van overtuigd dat 75 % van de mannelijke bevolking door dit systeem kan gewekt worden.